بسته جامع پژوهشی استخراج روغن پسته ی کوهی و بررسی کیفیت آن

این بسته پژوهشی مجموعه کاملی از آخرین پژوهش های انجام شده در زمینه استخراج روغن پسته ی کوهی و برسی کیفیت آن است. در تدوین این بسته از جدیدترین مقالات و پایان نامه های موجود در این زمینه استفاده شده است. مخاطبان این بسته دانشجویان تحصیلات تکمیلی و پژوهش گرانی هستند که قصد فعالیت در این زمینه دارند.

  • در فصل اول این پژوهش استخراج روغن پسته و بررسی خواص کیفی آن تحت شرایط نگهداری و بسته بندی بررسی شده است
  • در فصل دوم این پژوهش استخراج روغن پسته ی کوهی با کمک امواج فراصوت و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی آن بررسی شده است
  • در فصل سوم این پژوهش شیوه هاي بهره برداري از پسته وحشی و انتخاب مناسبترین آنها در حفاظت از جنگلهاي زاگرس بررسی شده است

دانه پسته بدليل داشتن ارزش تغذيه اي بالا مشهور و مورد توجه است. پسته منبع خوبي از ويتامين ها ي E,A ، ، B1,B2,B6 فولات و مواد معدني مانند آهن، فسفر، سلنيوم و روي مي باشند. ميزان چربي پسته 50تا 70 درصد وزن كل پسته است كه اين مقدار بر اساس واريته پسته متغير مي باشد و بخش عمده چربي آن اسيد هاي چرب ضروري شامل اسيد اولئيك و لينولئيك مي باشد.امروزه به اثبات رسيده كه اسيدهاي چرب غير اشباع با مكانيزم هاي متفاوت از بيماريهاي قلبي و عروقي ممانعت مي كنند. اسيدهاي چرب تنها ماده اي هستند كه پروستاگلاندين سنتز مي كنند و در نهايت از تجمع اريتروزين ها در خون جلوگيري مي كنند. اسيد هاي چرب غير اشباع از تجمع كلسترول و ايجاد آرترواسكلروزيس ممانعت مي نمايند); دانه هاي روغني بدليل داشتن ميزان متفاوتي از اسيدهاي چرب، ارزش تجاري متفاوت پيدا مي كنند. در اين راستا، دانه هاي روغني مورد استفاده در صنايع غذايي مورد مطالعه قرار گرفته اند

قسمت هایی از فصل اول استخراج روغن پسته و بررسی خواص کیفی آن تحت شرایط نگهداری و بسته بندی

سرطانها و سایر جهشهاي ژنتیک میتوانند از طریق واکنشهاي اکسایشی DNA به وسیله به وجودآوردن رادیکالهاي آزاد که یک اثر جانبی از متابولیسم هوازي است، اتفاق بیفتد. گیاهان و سلول هاي حیوانات از ترکیباتی آنتی که اصطلاحاً اکسیدان نامیده میشود براي به دام انداختن و کم کردن اثر رادیکالهاي آزاد استفاده می انجام واکنش کنند و مانع از هاي مضر توسط آنها کسیداناشوند. آنتیمی ها همچنین داراي خواص ضد عروقی، ضد -بیماري قلبی سرطان ، آسم، ورم مفاصل و اختلال بینایی هستند. آنتیاکسیدانها شامل ویتامین هاي ،C، Eبتاکاروتن و برخی فیتوکمیکال شوند.ها می پسته یکی از منابع مغذي ترکیبات طبیعی و اسیدهاي چرب ضروري است که از سه گونه موجود در ایران دو گونه به صورت وحشی (کوهی) میروید. درخت Pistacia که از خانواده Anacardiaceae میباشد به طور گستردهاي در مناطق مدیترانه و خاورمیانه توزیع شده است. بین 15 گونه شناخته شده از این جنس تنها 3 گونه در ایران رشد میکند که شامل گونه P. vera, P. atlantica, Pistacia khinjuk میباشد که از گونه هاي مهم پسته محسوب میشود به همین دلیل ایران جزء مناطق اصلی رویشگاه پسته محسوب میشود

فهرست کامل فصل اول استخراج روغن پسته و بررسی خواص کیفی آن تحت شرایط نگهداری و بسته بندی

1-1 ) استخراج روغن پسته و بررسی خواص کیفی آن تحت شرایط نگهداری و بسته بندی

1.1.1 چکیده 1
2.1.1 مقدمه 1
3.1.1 مواد و روش ها 2
4.1.1 مواد شیمیایی 2
5.1.1 نمونه برداری 2
6.1.1 بسته بندی , تزریق گاز و شرایط نگهداری 2
7.1.1 استخراج روغن پسته 3
8.1.1 طرح آماری 4
9.1.1 بحث 4
10.1.1 اثر جنس پسته , شرایط بسته بندی,دما وزمان نگه داری روی اسیدهای چرب آزاد(FFA) 6
11.1.1 اثر جنس پسته , شرایط بسته بندی,دما وزمان نگه داری روی زمان القا (IT) روغن پسته برشته 7
12.1.1 نتیجه گیری 9

1-2 ) بررسی میزان چربی و ترکیب اسید های چرب ارقام پسته دامغان

1.2.1 چکیده 11
2.2.1 مقدمه 11
3.2.1 مواد و روش ها 12
4.2.1 نتایج وبحث 13

1-3 ) تعین خلوص روغن های تهیه شده به روش پرس سرد بااستفاده از مقدار اسید های چرب ترانس و استیون

1.3.1 چکیده 16
2.3.1 مقدمه 17
3.3.1 مواد و روش ها 17
4.3.1 نتایج بحث 17
5.3.1 نتیجه گیری کلی 21

1-4 ) بررسی تاثیر نوع استخراج و تیمار اولترا سوند بر راندمان استخراج و ترکیب های فنولی عصاره اتانولی پسته وحشی

1.4.1 چکیده 22
2.4.1 مقدمه 22
3.4.1 مواد و روش ها 23
4.4.1 آنالیز آماری 24
5.4.1 نتایج و بحث 24
6.4.1 نتیجه گیری 25

1-4 ) استخراج روغن از دانه های پسته کوهی توسط آنزیم سلولاز

1.5.1 چکیده 27
2.5.1 مقدمه 28
3.5.1 مواد وروش ها 29
4.5.1 نتایج و بحث 29
5.5.1 نتیجه گیری 31

1-6 ) ارزیابی ویژگی های روغن استخراج شده از مغز پسته گلخونک

1.6.1 چکیده 32
2.6.1 مقدمه 32
3.6.1 مواد و روش ها 33
4.6.1 نتایج و بحث 34
5.6.1 نتیجه گیری 36

i

ارجاع دهی و رفرنس نویسی

تمام مطالب این بسته مطابق با استاندارد های دانشگاههای وزارت علوم ایران رفرنس دهی شده اند و هیچ قسمتی از بسته وجود ندارد که بدون منبع باشد.

نگارش گروهی

در نگارش و جمع آوری این بسته آموزشی کارشناسان مربوطه ما را همراهی کرده اند.کار گروهی بستر بهتری برای پژوهش فراهم میکند.

<

معرفی منبع برای ادامه پژوهش

در این بسته بیش از 1000 مقاله و منبع در این زمینه معرفی شده است که می توان از آنها برای ادامه مسیر پژوهشی استفاده کرد.

Z

پاسخ به سوالات و پشتیبانی علمی

در قسمت دیدگاه ها  اماده پاسخگویی به سوالات احتمالی شما در حد توان علمی خود هستیم.در صورت نیاز شماره تماس برای ارتباط با محققین برای شما ارسال می گردد.

بخش هایی از فصل دوم استخراج روغن پسته ی کوهی با کمک امواج فراصوت و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی آن

بررسی مقاومت به خوردگی در لوله های فولادی مورد استفاده در ساخت تجهیزات از قبیل خطوط لوله ، لوله های درون چاهی ، تجهیزات سرچاهی در مجموعه مخازن گازی ترش و همچنین انتخاب آلیاژ مقاوم به خوردگی ازاهمیت بالایی برخوردار است .
باتوجه به اینکه فرایند شناسایی و انتخاب مواد در صنایع نفت و گاز عمدتا بر اساس تجربیات موجود در این صنعت، استاندارهای مرجع و یا ارائه خدمات مهندسی مشاوره توسط شرکتهای طراحی خارجی در ایران انجام می گیرد، در این پروژه با جمع آوری اطلاعات مرجع و بررسی محدودیتهای خوردگی، نسبت به تهیه و ارائه نرم افزار انتخاب مواد اقدام نموده و سپس با انجام آزمایشهای مرتبط امکان بکارگیری آلیاژ پیشنهادی توسط نرم افزار فوق الذکر جهت بکارگیری درشرایط سیال میدان گازی ترش بررسی می گردد.

فهرست کامل فصل دوم استخراج روغن پسته ی کوهی با کمک امواج فراصوت و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی آن

2-1) انتخاب مواد لوله های درون چاهی و تسهیلات سرچاهی در چاه های میدان هاب گازی ترش

چکیده 51
1.1.1.2 مقدمه 66
2.1.2 تئوری و مروری بر تحقیقات گذشته 67
1.2.1.2 تقسیم بندی انوع خوردگی و مکانیزمها 68
2.2.1.2 سیستمهای ترش , الزامات و استاندارد ها 86
3.2.1.2 انواع خوردگی در چاه های نفت و گاز 89
4.2.1.2 روش های محاسبه نرخ خوردگی و مدلهای آن 99

3.1.2 انتخاب مواد 109
1.3.1.2 مقدمه 110
2.3.1.2 شرایط سیال در میدان گازی گشوی جنوبی 111
3.3.1.2 نقشه چاه (نحوه بکارگیری لوله های درون چاهی) 115
4.3.1.2 تهیه و ارائه نرم افزار انتخاب مواد (IMS) بر مبنای متدولوژی اشبی,استاندارد ها و مراجع 116
4.1.2 روش تحقیق 136
1.4.1.2 مقدمه 137
2.4.1.2 بررسی های میدانی 138
3.4.1.2 بررسی خواص آلیاژ انتخابی 140
5.1.2 نتایج وبحث 145
1.5.1.2 بررسی های میدانی 146
2.5.1.2 نتایج آزمایش های خوردگی بر روی آلیاژ انتخابی 158
3.5.1.2 بررسی نتایج 159
6.1.2 نتیجه گیری 164
1.6.1.2 نتیجه گیری 165

تعداد صفحه بسته آموزشی

تعداد منابع معرفی شده برای ادامه کار

تعداد پشتیبانان مخصوص این فایل

قسمت هایی از فصل سوم شیوههاي بهره برداري از پسته وحشی و انتخاب مناسبترین آنها در حفاظت از جنگلهاي زاگرس

کشور ایران به لحاظ تنوع اقلیمی یکی از متنوع ترین رویشگاه هاي گیاهی را در اختیا دارد. در جنگل هاي غرب ایران درخت پسته وحشی یکی از گونه هاي داراي محصول فرعی وارزشمند از نظر استخراج سقز به ویژه در استان هاي شمال غربی محسوب می گردد. استخراج سقز در صورتی که بر پایه اصول علمی باشد اقتصادي است شاید به همین دلیل در استانهاي کردنشین جنگلهاي حاوي پسته با نگاه باغ توسط مردم مدیریت می شوند. در سایر مناطق زاگرس به لحاظ عدم آشنائی مردم به استخراج سقز این فعالیت عمدتا توسط افراد غیر بومی انجام می شود که در نتیجه به دلیل انگیزه سود بیشتر و اعمال شیوه هاي غیر اصولی، حیات این درختان ارزشمند به خطر افتاده وبه همین دلیل در برخی از استان ها از جمله استان چهارمحال وبختیاري با وجود بیش از 90 هزار هکتار جنگل بنه. این نوع بهره برداري به دلیل بیمار شدن درختان پسته در نتیجه استخراج غیر اصولی سقز متوقف شده است. از طرف دیگر تحقیقات قبلی نشان میدهد که دانههاي پسته وحشی محتوي درصد قابل توجهی روغن است که در صورت مدیریت مناسب جنگلهاي پسته وحشی کل کشور به مساحت حدود 2/5 میلیون هکتار می تواند منبع مناسبی براي تأمین روغن مورد نیاز کشور و ایجاد درآمد مناسب براي جنگل نشینان و همچنین افزایش انگیزه لازم براي حفاظت و توسعه این جنگلها باشد. با استخراج روغن از بذر درصد قابل توجهی پسماند که داراي ارزش خوراکی کافی است باقی خواهد ماند که می تواند جایگزین مناسبی براي واردات کنجاله دانههاي روغنی و رفع نیاز کشور در این بخش وهمچنین افزایش توجیه اقتصادي استخراج روغن از بذر پسته وحشی در کشور باشد

فهرست کامل فصل سوم شیوههاي بهره برداري از پسته وحشی و انتخاب مناسبترین آنها در حفاظت از جنگلهاي زاگرس

3-1 ) شیوه های بهره برداری از پسته وحشی و انتخاب مناسبترین آنها در حفاظت از جنگل های زاگرس

1.1.3 چکیده 174
2.1.3 مقدمه 175
3.1.3 مواد و روش ها 176
4.1.3 گیاهشناسی پسته وحشی 178
5.1.3 روش تحقیق 178
6.1.3 نتایج 179
7.1.3 بحث 184

%

میزان رضایت

میزان رضایت افراد خریدار این بسته بعد از خرید

(نظر سنجی به وسیله ایمیل و یک هفته بعد ازخرید بسته انجام می گیرد)

تمام منابع معرفی شده هم به صورت فایل Word و هم به صوت فایل PDF در اختیار شما قرار می گیرد.

تومان40,000افزودن به سبد خرید